More Impact

MORE IMPACT

Een wereld waar wegwerpplastic en voedselverspilling iets van het verleden zijn en waar we samenwerken voor het bereiken van een gezonde leefomgeving voor mens en dier. Dat is waar we voor gaan! We gebruiken minder spullen en maken daarmee een grote impact.

a little less

for more impact

De impact van plastic

Van al het plastic dat op dit moment geproduceerd wordt, is 50% wegwerpplastic. Deze producten worden meestal maar 1 keer gebruikt, maar blijven oneindig op onze aarde.

Daar zwerft het in oceanen en in de lucht. Mens en dier krijgen microplastics binnen en inmiddels wordt er zelfs al microplastic in onze bloedbaan gevonden.


Voedselverspilling

Daarnaast wordt er jaarlijks veel voedsel verspild. Hartstikke zonde natuurlijk! Voedsel is al schaars genoeg, dus dat er een deel bij het gft eindigt is iets waar wat aan gedaan moet worden.

Een einde aan vervuiling

Als we al het wegwerpplastic vervangen door materiaal dat wél goed gerecycled kan worden, zoals glas, of waar je ontzettend lang mee kan doen, zoals platinum siliconen, dan komt er een einde aan de stroom van microplastics in het milieu en ontstaat er weer ruimte voor de natuur.


Oplossingen bieden

Voedsel kan vaak langer bewaard worden dan mensen doorhebben. Ons doel is hen hiervan bewust te maken en een oplossing te bieden, zodat er geen voedsel verloren gaat dat nog prima gegeten kan worden.

Onze producten maken je leven net wat makkelijker door praktische oplossingen te bieden voor problemen als voedselverspilling en wegwerpplastic. Je creëert minder afval en bespaart op kostbare grondstoffen, voedsel én geld. Gemak hoeft dus helemaal niet gelijk te staan aan vervuiling.

Minimalistisch, tijdloos en veilig: de producten van lless zijn stijlvol en passen daardoor in ieder interieur. Geen onnodige poespas, maar precies wat jij nodig hebt. Van deze producten word je blij en daar ben je natuurlijk zuinig op! Ze zijn veilig en vrij van schadelijke stoffen, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken: beter voor de wereld, beter voor jou!

logo lless